צבעונית וצעירה בגבעתיים

צילום: אורית אלפסי 

גבעתיים

זוג + 2

תכנון ועיצוב

לפני
אחרי

דירה עם אתגר של מבנה סלון לא סימטרי. העמדת הריהוט הקיימת כללה ספה מרכזית עם גב הפונה לכניסה לבית , חלל אחד שאינו מסודר ויוצר “אי-שקט” אצל דיירי הבית ואורחים שמגיעים.

שיפוץ קל והרבה סטיילינג והעמדה נכונה בתקציב לא גבוה שעשה שינוי אמיתי! שינינו לחלוטין את כל העמדת הריהוט כך שיהיה בצורה נכונה יותר הרמונית וזורמת יותר. ובעיקר כזו שמאפשרת את כלל השימושים של המשפחה בו (סלון, פינת משפחה ויצירה לילדים, פינת אוכל ומבואת כניסה שהוספנו).
קיר גבס שנבנה מול דלת הכניסה מייצר מקום נכון יותר לשידת הטלוויזיה ולהעמדת הסלון בצורה “פתוחה” לכיוון החלל ומצדו השני מייצר מבואת כניסה שמקבלת את פני הבאים מחוץ לבית.
ויטרינת הסלון הישנה ובעלת הרפרפות הוחלפה בויטרינה דמויית חלון בלגי שמכניסה לבית את כל הירוק המקסים שבחוץ והרבה הרבה אור.
בקיר המסדרון שגובל בפינת האוכל הוכנסה משרביה בעיצוב תואם על מנת לשמר את הניתוק-אך גם לייצר חיבור ועיניין לכיוון הסלון.
העיצוב עושה שימוש בקווים נקיים, מודרניים, צבעוני ומלא שמחת חיים בדיוק כמו הלקוחות עצמם.

התחברתם? תשאירו פרטים !

אשמח לסייע לכם בעיצוב החלל הבא שלכם, שיפוץ חלל קיים, תכנון בית החלומות שלכם או שבא לכם להתייעץ, כתבו לי ומבטיחה לחזור בהקדם!

© כל הזכויות שמורות לנרקיס חן